Camp Nordic Footprints

Vår camp ligger i det lilla samhället Husvallgölen, mellan Sälen och Särna på väg 311. Campen ligger invid Fuluälven och nedanför Fulufjällets nationalpark. Gångavstånd (50m) till Fuluälven. Vår utbyggda camp består av 3 hus; Valhalla, Midgård och Utgård. På campen finns även en stor vedeldad bastu man kan hyra. Självklart finns det även gratis WIFI på campen.

Valhalla är vår största stuga och består av två våningar om totalt 80m2. På övervåningen finns två dubbelrum (Valhalla 1 & 2) samt dusch och toalett. På nedervåningen finns ett stort samlingsrum med matplats, soffor, ett välutrustat kök samt dusch och toalett.

I de två dubbelrummen finns två enkelsängar med möjlighet till en extra säng i varje rum. Ni kan välja att hyra ett dubbelrum för max tre personer och då delar ni stugan med andra gäster och har då tillgång till det gemensamma köket på nedervåningen. Det finns även möjlighet att boka hela stugan och då kan ni vara upp till sex personer.

Midgård ligger mittemot Valhalla och består av ett stort rum och två mindre sovrum. Sovrummen är utrustade med moderna våningssängar där den undre bädden är större än den övre. Stugan är på totalt 40m2.

Allrummet består av köksavdelning med matplats samt soffhörna med kamin. Sofforna är även möjliga att bädda ut till två extra bäddar. I Midgård finns det även dusch och toalett.
Vägbeskrivning

Kungshaga Hotell

Vackert beläget i lugn dalamiljö med milsvid utsikt över Orsajön och de blånade bergen. Här finner du närhet till rogivande promenader, kanotturer och bad eller vintertid fina skidspår eller nypistade nedfarter i Grönklitt. Hotellet har 25 rum, bastu, konferenslokal, restaurang med sjöutsikt och plats för 50 gäster. I den hemtrevliga salongen kan du koppla av med en drink innan maten. Gratis wifi finns i alla utrymmen, under vinter finns möjlighet att valla skidor. Det finns även 2 laddplatser för elbilen (type 2 anslutning).